Minivalmennukset

Tarjolla on tällä hetkellä kolme erilaista minivalmennusta. Valmennukset ovat myynnissä verkkokaupassamme https://aluutdevelopment.fi/verkkokauppa/ .

Valjasta rohkeutesi, 30 min (verkossa, Teams)

Valjasta rohkeutesi-minivalmennus voi koskea mitä tahansa elämäntilannettasi. Valmennuksen avulla saat perspektiiviä tilanteeseesi ja pystyt valjastamaan sinussa jo valmiiksi olevan rohkeutesi oikealla hetkellä.

Joskus riittää, kun sinulla on joku jonka kanssa pallotella tilannettasi ja sen oikeita mittasuhteita.

Tämä valmennus ei sovellu sinulle, mikäli sinulla on kuormittava elämäntilanne, kuten burnout.

Ole ylpeä itsestäsi, 30 min (verkossa, Teams)

Joskus tarvitset muistutusta kuinka isoja asioita olet saavuttanut elämässäsi. Minivalmennuksen avulla saat Ole ylpeä itsestäsi-minivalmennus voi koskea mitä tahansa elämänaluettasi.

Valmennuksen avulla saat perspektiiviä tilanteestasi ja näet paremmin millaisia asioita itse asiassa olet saavuttanut elämässäsi. Joskus riittää, kun sinulla on joku jonka kanssa keskustella tilanteestasi. Uskalla olla ylpeä itsestäsi!

Tunnollisuuden rajat, 30 min (verkossa, Teams)

Tunnollisuuden rajat-minivalmennus voi koskea mitä tahansa elämänaluettasi. Valmennuksen avulla saat perspektiiviä siihen, milloin tunnollisuus voi olla hyvää tai huonoa sinulle. Opit tunnistamaan missä omat rajasi menevät.

Uskallat jatkossa sanoa myös ”EI”!