Lifecoaching – Työelämää työuupumuksen jälkeen

Aluut Developmentin LifeCoaching painotukset ovat oman hyvinvoinnin edistämien, kuormittavien asioiden purkaminen ja tasapainon löytäminen.

Kun elämässä tapahtuu samaan aikaan paljon asioita, on hyvä jäsentää ja priorisoida asioita. Mihin asioihin voin vaikuttaa ja mihin asiohin voin vaikuttaa vasta myöhemmin? Mihin voin valmistautua ja mitkä asiat joudun ottamaan vastaan sellaisena kuin ne tulevaisuudessa tulevat vastaan?

Työelämässä voi uupua. Uupumuksen aste voi olla väsymystä, työuupumusta tai burnouttia. Paluu työelämään on harvoin kuitenkaan täysin samanlaista kuin ennen uupumista.

Työhönpaluuseen voi liittyä epävarmuutta, pelkoa ja jännitystä. Se mikä oli aiemmin normaalia, ei ehkä enää olekaan niin selkeää. Työelämän rajat eivät ole enää samoja kuin aiemmin.

Työuupumuksen syyt voivat olla moninaisia. On tärkeää ymmärtää mennyttä ja oppia niistä, mutta yhtä tärkeää on mennä eteenpäin.

Henkilökohtainen valmentajasi tukee sinua työhönpaluun prosessissa olit sitten menossa takaisin työhön, suunnittelet työhönpaluuta tai olet jo palannut työhön. Valmentajan tärkein tehtävä on varmistaa, että onnistut työhönpaluussa sekä löydät uusia tapoja suhtautua työelämään onnistuneesti.

*****

Lifecoaching on aina yksilöllinen ja muodostuu jokaisen asiakkaan tilanteen mukaan. Coaching etenee lähtötilanteen kartoittamisesta kohti tavoitetta erilaisten kysymysten ja havaintojen kautta. Coachingin aikana tarkastelet asioita erilaisista näkökulmista ja ymmärrät paremmin nykyistä tilannetta ja sitä mitä sinun pitää tehdä, jotta pääset tavoitteeseesi.

Aluut Developmentin Lifecoaching perustuu menneisyyden käsittelyyn, mutta hyvin vahvaan ratkaisukeskeisyyteen sekä eteenpäin menemiseen. Koska prosessin aikana saatetaan käydä läpi hyvinkin vaikeita asioita, voit luottaa coach:n tukeen koko valmennuksen ajan.

Coachaus toteutetaan etänä, joten asuinpaikkasi ei ole ongelma. Tarvitset vain tietokoneen (kuva/ääni).

Tapaamiset ovat 1-2 viikon välein, kesto 1h/krt. Coachingin kesto voi vaihdella, kuitenkin max. 6kk.

Ota yhteyttä ja keskustellaan onko lifecoaching sinulle soveltuva palvelu!